Kennismaken met de St. Theresiaschool

Ouders willen een basisschool met zorg kiezen, want het gaat om een belangrijke periode in het leven hun kind. Wilt u eerst de sfeer proeven in school en wat extra informatie krijgen? U bent van harte welkom, neem gerust contact op met met de directeur Saskia Walgemoet voor een informatief gesprek en een rondleiding. Uiteraard kunt u dan ook uw vragen stellen.

Voor het maken van deze afspraak belt u met 0544-351689 of stuurt u een e-mail naar theresia@paraatscholen.nl of monique.rysavy@paraatscholen.nl

Eén keer per jaar wordt er een koffiemoment voor de peuterouders van 't Stekkie georganiseerd. Monique zal een rondleiding geven door de school.

Als u na de kennismaking met onze school uw kind aan wilt melden, dan krijgt u van ons een aanmeldingsformulier. Door dit formulier in te vullen en op school te bezorgen, maakt u kenbaar dat u uw kind wilt aanmelden op onze school. Hierna volgen wij de procedure die is opgesteld rondom zorgplicht in samenwerking met het samenwerkingsverband bij de intake van uw zoon of dochter.

Het aanmeldformulier kunt u ook alvast downloaden:

- Aanmeld- Informatieformulier St. Theresia

 

 

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT